Φαληράκι
Φαληράκι
     Το Φαληράκι είναι διάσημο για τη μεγαλύτερη αμμώδη παραλία στο νησί της Ρόδου και την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία σε όλη στην Ελλάδα.

     Στην πραγματικότητα η παραλία, διασχίζει περίπου 4 χλμ και έχει  περισσότερες από 4000 Ξαπλωστρες παραλίας και διαθετει μεγάλη ποικιλία απο θαλασια σπορ.Το Φαληρακι εχει αλλες πέντε παραλιες που ικανοποιούν ακόμη και τον πιό απαιτητικό επισκέπτη.

     Η παραλία  Καθαρά που συνδυάζει  βραχώδη καθως και αμμωδη χαραχτηριστικά , είναι πιθανώς η πιό γραφική στο νησί και επίσης είναι η περιοχή  γνωστή για την παραλία γυμνιστών που βρίσκεται δίπλα στον κόλπο kathara.

     Η παραλία μοναδικής φυσικής ομορφιάς του Anthony Quinn που εγινε διάσημη στους κινηματογράφους όπως «Τα κανονια Navarone» και «Τη διαφυγή σε Αθηνά». Άλλες παραλίες ειναι η Καλιθέα, η παραλία Λαδικ'ο, με τη σπηλιά και τα αρχαίο φρούριο του Ερημοκάστρου, καθως και η παραλία χαλικιών Τραγανού.
 
     Όλες αυτές οι παραλίες τις έχουν απονεμηθεί από το περιβαλλοντικό βραβείο σημαιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μπλε Σημαίες για τις καθαρές ακτές και τα μπλε καθαρά νερά τους.

     Η πόλη της Ρόδου είναι μόλις 13χλμ (20 λεπτά. με το δημόσιο λεωφορείο ή 10 λεπτα. με ένα ταξί) όπου μπορείτε να επισκεφτείτε εκεί την  μοναδική μεσαιωνική πόλη, (Παλαιά Πόλη) οπου ειναι και η  μεγαλύτερη κατοικημένη μεσαιωνική πόλη  στην Ευρώπη, και έχει  χαρακτηρισθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ ως μνημείο  πολιτισμικής κληρονομιάς.
Κοινωνικά Δίκτυα
Καιρός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook Argo Hotel
Google Plus Argo Hotel
YouTube Argo Hotel
Argo Hotel
Λεωφ. Καλλιθέας PO BOX 513 Φαληράκι 85100
Ρόδος Δωδεκάνησα Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 22410 85855, +306944220827
Fax : +30 22410 85461
Email : argohotelfaliraki@gmail.com
Εμφάνιση
Απόκρυψη

Argo Hotel Ξενοδοχείο Φαληράκι Ρόδος

(c) 2021 Argo Hotel